Mocke Flow PFD

1.200,00kr.

Vi kan varmt anbefale denne Moske Flow PFD. Det føles som om, man ikke redningvest på, fordi den er så let og lille.

Mocke Flow PFD (personal floatation device) er en performance-redningsvest, der er perfekt til nutidens vandentusiaster og atleter. Flow PFD er en ultralet, overlegen personlig flydeanordning med lav volumen, som er lavet til surfski-padling, er helt perfekt til kajakroning og er den ideelle redningsvest til SUP (Stand Up Paddleboarding). Faktisk er Mocke Flow PFD ideel til alle præstationsorienterede padlere og vandsportsentusiaster.

Flow PFD er fjerlet med udskæringer på brystet, der er så perfekt placeret, at du ikke engang ved, at du har en PFD på. Den har en generøs, men alligevel helt diskret stor forlomme, komplet med MOLLE-fastgørelsesløkker, hvilket betyder, at du sikkert kan opbevare næsten alle dine fornødenheder på vandet inden for rækkevidde. Mesh-drænet betyder, at lommerne ikke bliver vandfyldte i tilfælde af en bølge eller en kæntring.
Der er 6 justeringspunkter på alle 4 forskellige størrelser af Flow-redningsvesten, hvilket betyder, at du helt sikkert vil finde den perfekte pasform. Den ekstra fløjte og de reflekterende sløjfer foran og bagpå tilføjer en ekstra sikkerhedsdimension til denne enhed.

SKU: N/A Categories: ,