Dansprint RSP Inertial Machine

14.000,00kr.

DANSPRINT RSP KAYAK er en maskine, der er udviklet til at forbedre kajakroerens evne til at anvende maksimal kraft i et kajaktag. På maskinen træner man selve kraftudøvelsen og man kan øve at bruge alle de stabiliserende muskler i overkrop og ben, der gør det muligt at overføre kraft til kajakken og konvertere den til hastighed. 

Svinghjulet gør det samme som vandet, når vi ror, så jo hurtigere vi ror, jo mindre tid har vi til at bruge kræfter og fortsætte med at øge hastigheden. Det er muligt at indstille vægten i tre forskellige niveauer. Ingen vægte, 2 vægte og 4 vægte. Med 4 vægte i maskinen svarer det til at en start. Det går langsomt, og man har tid til at anvende maksimal kraft. Med 2 vægte svarer det til afslutningen på accelerationsfasen og opnåelsen af maksimal hastighed, her går vandet allerede hurtigt, og den tid, vi har til at anvende kraft, er faldende. Med 0 vægte svarer det til maksimal hastighed, hvor vi har mindst tid til at anvende kraft i vandet, og hvor den tekniske gestus på grund af selve hastigheden kompliceres af den præcision, der er nødvendig for ikke at stoppe kajakken.

DANSPRINT RSP KAYAK er altså en maskine, der er udviklet til at forbedre kajakroerens evne til at anvende styrke, når kajakken bevæger sig med høj hastighed. Man skal være i stand til at sænke bladet ned i vandet og drive sig selv frem på meget kort tid. Overgangen mellem hver tag udføres ved høj hastighed, hvilket tvinger atleten til at bremse belastningen så effektivt, at han kan forberede sig på det næste tag. Det er altså en genial maskine til at træne din styrke, timing, rotation og teknik.

DANSPRINT RSP KAYAK er et unikt samarbejde mellem Dansprint og RSP. DANSPRINT RSP KAYAK er testet og udviklet i samarbejde med atleter. DANSPRINT RSP KAYAK er klar til at blive monteret på dit ergometer, og du kan sagtens ro på ergometeret som normalt.

SKU: RSP Inertial Machine Category: